Építésianyag-előkészítő gép kezelője tanfolyam

Építő- és anyagmozgató gép kezelője
(Építésianyag-előkészítő gép kezelője) tanfolyam

OKJ száma: 32 582 02 
Építő- és anyagmozgató gép kezelője
(Építésianyag-előkészítő gép kezelője) tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A036

Ha szeret változatos helyszíneken dolgozni, a szabad tértől kezdve a különböző alagutak, épületek, raktárakig, akkor jó oldalon jár, hiszen ezek mind szolgálhatnak a munkavégzés helyszínéül. Válassza ezt a szakmát és garantáltan nem lesz unalmas munkája!

Az építési anyag-előkészítő gép kezelője munkahelyi betonszállító gépet kezel, elvégzi a gép stabilizálását, felméri a teher tömeg és nyomatéki viszonyait. Kontaktust teremt a kötözővel, az irányítóval, megtervezi a szállítási útvonalat és az elhelyezés helyét.

Építésianyag-előkészítő gép kezelőként olyan szakemberré válhat, aki a gyakorlatban igen jól alkalmazható tudás birtokában, értékké válik a munkaerőpiacon. Betonkeverőt, habarcskeverőt, betonacél megmunkáló gépet, betonbedolgozó gépet kezel, habarcskeverő, -szivattyú, -bedolgozó gépet, betonvágó, -fúró, -véső gépet, betonszállító gépkocsit, közúti és munkahelyi betonszivattyút letalpal. Aszfaltkeverőt, gravitációs betonkeverőt, habarcskeverőt, kényszerkeverésű betonkeverőt, mészoltó gépet, egyéb keverőgépeket, betonelemgyártó berendezést, betonacél megmunkáló gépet, kő megmunkáló berendezést, egyéb megmunkáló és gyártó gépet, anyagosztályozó berendezést, kőtörőt, őrlő és aprítógépet, egyéb törő, őrlő, osztályozó gépet kezel és a közúti betonszivattyúval beáll.

Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Építésianyag-előkészítő gép kezelője tanfolyam, OKJ Képzés sikeres elvégzése után képes lesz gépkezelői munkakörét megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan ellátni a termelés megkövetelte színvonalon.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Gépipar szakmacsoport, Építő- és anyagmozgató gép kezelője
(Építésianyag-előkészítő gép kezelője) tanfolyam OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Építő- és anyagmozgató gép kezelője
(Építésianyag-előkészítő gép kezelője) tanfolyam  OKJ Képzés

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.