Állatgondozó tanfolyam, OKJ Képzés.

Állatgondozó OKJ tanfolyam, képzés Állatgondozó tanfolyam, OKJ Képzés.

A 2016. év újat hoz, csak merni kell lépni! Mi megértjük, segítjük, tanítjuk
Ha szereti az állatokat, és szeretne minél több időt velük tölteni, részt venni a gondozásukban, ha az életedet vidéken képzeli el, ahol növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozhat, az Állatgondozó OKJ Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. Ha békés, nyugodt életre vágyik, és biztos jövedelemre, ne késlekedjen a jelentkezéssel! Akkor az Állatgondozó szakmát Önnek találták ki.

Akár saját vállalkozást indíthat, nagyon sok lehetőség van Állatgondozói tevékenységet folytatni. Minden évben több mezőgazdasági pályázatra lehet jelentkezni, amelyek egyszerűbb indulást jelentenek egy pályakezdő vállalkozónak.
Az Állatgondozó Tanfolyam, OKJ Képzés során olyan szakemberré válhat, aki gyakorlati alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerőpiacon azoknak, akik végre saját maguk szeretnék irányítani életüket, jó megoldást, kiutat keres, idejét és pénzét szánja rá.

Az IOSZIA Felnőttképzési Intézménynél lehetősége nyílik tanulni. Akár saját vállalkozásának elindításához kívánunk lehetőséget biztosítani elérhető áron olcsó, minőségi OKJ Képzéssel megalapozva a változtatás lehetőségét.
Minőség elérhető áron. Az Állatgondozó OKJ tanfolyam sikeres elvégzése után tudni fogja az általános állattenyésztési szakismereteket, mezőgazdasági munkák végzéséhez szükséges, képes lesz fizikai és gyakorlati felkészültséggel irányítás alatt munkát végezni. A munka sosem válik majd unalmassá, hiszen sokrétű, változatos feladatköröket tölthet be. Kihívás, mert minden nap új, izgalmas és nagyszerű feladat várja majd. Az Állatgondozó olcsó OKJ Tanfolyamunk a mezőgazdasági szakmacsoportban nyújt kiváló képzést garantált minőségben a mindenkori jogszabályi környezetnek megfelelően, segítőkész, gyors, kiváló szakmai tudású, szorgalmas munkatársak segítségével. Mindenben, az adminisztrációs feladatoktól kezdve egészen a vizsgáig törekszünk a képzésben résztvevők maximális elégedettségére. A képzés alatt végigkísérjük, támogatjuk, folyamatosan tájékoztatjuk.  –  (Olcsó OKJ Tanfolyamok –  OKJ képzések  – OKJ Tanfolyamok)
Az Állatgondozó Képzés elvégzése után a Gazda Képzéshez szükséges modulokat bármikor elvégezheti. Ha igényli, az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely tanfolyamai mellé kínál nyelvi képzéseket ingyenes szintfelmérőt biztosítva, hogy egy nyelvvizsga megszerzése után az Uniós elvárásoknak megfelelő szakmai és nyelvi tudással rendelkező szakmunkás legyen. A képzés után az EUROPASS, egy idegen nyelvű bizonyítvány, amely igazolja a képesítést nagy segítségére lesz, ugyanis sikeres vizsgát követően ezt nálunk igényelheti az Ön által kért nyelven,.

Állatgondozó OKJ tanfolyamok, OKJ képzések
OKJ Képzések, tanfolyamok kedvezményei:
– Visszatérő hallgatók – ha már részt vettél az oktatóközpont tanfolyamain, vagy egyszerre több képzésre is jelentkezett
– Álláskeresők – ha regisztrált álláskereső
– Csoportosan jelentkezők – ha legalább 4 fő együtt jelentkezik
– Kismamák – GYED vagy GYES mellett
– Egy összegben fizetők – A tanfolyam díjának a képzés megkezdése előtti befizetése

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.

Int. akkr.: AL-2053 Nyilv. sz.: 10-0069-06 NYAK: 3950-8/2009, 1224-4/2010 ECDL: 518
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000 526/2014
“IOSZIA” OKJ Képzés – OKJ Tanfolyam – Nyelvtanfolyam – Nyelvvizsga!
Oldaltérkép (OKJ – Olcsó OKJ Tanfolyamok –  OKJ képzések  – OKJ Tanfolyamok)

A Állatgondozó tanfolyam, OKJ Képzés. bejegyzés először a Ioszia jelent meg.

A bejegyzés kategóriája: Bodroghalmi tanfolyamok, Felnőttképzési hírek, Induló tanfolyamok, Kedvezményes tanfolyamok
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.